Workshop – Embodied Bollyoga – överkropp

– med insikt om kroppens egen visdom formar vi en yoga som öppnar upp för att återskapa balans, välmående och energi i våra kroppar
lila yoga bollar
Lördag 24 mars, 11.30-14.15
Pris 550 kr
Lärare Emma Öström

 

En inspirerande och nytänkande fördjupningsworkshop där vi använder yogabollar och yoga som ger en djup massage och avslappning till både muskler och bindväv. Massagen släpper spänningar och ökar upp för cirkulation och flöde, som i sin tur genererar en välmående, rörligare och friskare kropp.

Denna lördag fokuserar vi oss på övre del av kroppen där vi finner vitala inre organ, andningen, nervsystem och hjärta. När vi är i balans i detta område har vi kraft och mod att gå mot våra mål, ta emot och ge kärlek och öppna upp oss för omvärlden. När vi lyssnar in kroppens naturliga funktioner och skapar förutsättning till balans är kroppen snabb med att återhämta sig och släppa spänningar som kan blockera detta.

I denna upplevelsebaserad fördjupningskurs hittar du en terapeutisk yogaform där vi använder oss av Yogabollar och andra övningar. Samt får en förståelse över hur bindväv, andning och nervsystem påverkar vårt välmående och livskvalitet. Du lär dig integrera detta med yogan så att du efter avslutad kurs kan skapa egna kraftfulla sekvenser i din egen praktik, såväl som i dina yogaklasser eller enskilda sessioner.

Notera att anmälan är bindande. Boka din plats genom att klicka på ”boka här” knappen och sedan swisha till 123 699 2879 för att garantera din plats.

Om Emma;

Emma är yogalärare i sitt egna företag Happy Me. Emma inspirerar och delar med sig av yogan i klasser och workshops, resor och retreats samt utbildar lärare inom Barnyoga och Embodied Bollyoga. Sedan första yogalärarutbildningen 2010, har hon fördjupat sig inom Barnyoga, Gravidyoga, Anatomi, Pranayama & Meditation, Mind to body och Restorativeyoga. Under 2016 inriktade hon sig på en terapeutisk yoga och utbildade sig hos en av USAs främsta terapeutiska yogalärare mitt i Soho, New York. Under flera år har hon använt sig av Yogabollar som en del av yogan och delar nu med sig av sin samlade kunskap.

mind2body

Bättre utsikter

För utsatta kvinnor och barn i närområdet