klasserKlasser

Yoga

Med härliga yoga övningar arbetar vi igenom kroppen med fokus på medveten närvaro och sätter din förmåga, behov och energinivå i centrum. I våra klasser utgår vi från den klassiska Hatha yogan men använder oss också av flera olika yoga former.

Villavi yoga fokuserar samtidigt på att rensa, stärka och vitalisera kroppen samt främja en hälsosam och energifylld livsstil.

Klasserna är anpassade till alla nivår, både dig som är ny till yogan och för dig som yogat ett tag.

 

Dynamisk ISHTA

75 minuter hatha yoga med flöde och lite utmaningar. En kortare meditation ingår. Du bör ha tidigare yogavana.

Restorative med meditation

Djupavslappnande positioner som går ut på att hela, läka och öppna upp. Vi avslutar klassen med en kortare meditation. Vi lär dig tekniker och kroppsövningar för att skapa en lugnare vardag.

Medicinsk yoga

Lugn och djupverkande yoga som utförs liggandes eller sittandes. Vi yogar för att mjuka upp musklerna, få energin att flöda genom kroppen, för att få kontakt med andningen och skapa ett inre lugn.

Yin yoga

Här håller vi positionerna i ca 3 min. Läraren guidar dig in och ur positioner samt pratar om varför vi gör dem. Vi slappnar av i musklerna, låter gravitationen föra oss djupare i positionerna med hjälp av en lugn och medveten andning.

Yin yoga 2

Klassen riktar sig till dig som redan är bekant med yinyoga och dess positioner. Läraren guidar in och ur positioner, men pratar inte lika mycket under dessa klasser. Vi håller positionerna olika länge beroende på vilken asana det är.

Dynamisk yoga

En klass i flöde för dig som gillar att bygga inre värme. Varje klass är anpassad efter deltagarna. Både dig som vill leka med att pröva mer avancerade positioner, eller för dig som sysslar med annan sport och vill ge kroppen en välförtjänt stretch.

Lugn yoga

Vi gör övningarna i lugnare tempo. Det öppnar upp för en medvetenhet om vad som sker i din kropp i varje position. Lugn yoga är stärkande och mjukgörande för både muskler och de inre organen på ett skonsamt sätt.

Yoga med bollar

Vi använder yogapositioner, andning och yoga bollar för att komma åt de djupa spänningar som kan hålla tillbaka vår energi. Du kommer uppleva en ökad flexibilitet i kroppen och i sinnet, genom att skapa flöde i musklerna.

Slow flow yoga

75 minuter lite mjukare hatha yoga. Långsamma men lätt utmanande flöden. 

Yin yoga med bollar

För dig som i stillhet vill gå djupare in i bindväven, komma åt leder och ligament. Tillsammans med yogabollarna ökar vi rörligheten, skapar cirkulation och får tillgång till mer energi. Stress och oro minskar.

Yin yoga med massage

Denna klass handlar det om att ta emot och slappna av. Yin Yoga är dessertbordet av yogapositioner, och under denna klass går läraren runt och ger helande massage. Komplett avslappning för både kropp och själ.

Morgonyoga

En mjuk start med fokus på andning för att väcka kroppen. Belastningen ökar successivt samtidigt som tempot ät lugnt. Fokusområden varierar varje vecka samtidigt dom dagsformen alltid styr nivån i denna tillåtande klass.

Flowyoga

Fokus ligger på att få ett skönt flöde i kroppen. Vi börjar lugnt för att sedan gå mer åt det dynamiska hållet. Aktivitet varvas med vila för att uppleva hur ett flöde i kroppen känns. Yogabollarna finns med i denna klass.

Tjejyoga

För tonårstjejer 14-17 år. Vi använder yogan som grund för att landa i kroppen och få mer tillgång till energi. Vi provar den mer dynamiska yogan, som den lugna där avslappning är i fokus.

————————–
Personlig träning i yoga 75 min

Enskild eller i par (max 3per) anpassas yogan efter dina behov och din förmåga.

Egen klass

Yoga när det passar er, sätt ihop din egen klass (max 10 per) för 1 300 kr för 75 min.

Maila eller ring så berättar vi mer…

 

mind2body

Bättre utsikter

För utsatta kvinnor och barn i närområdet