mindtobody<

En ny utbildning startar 18 maj 2018!

Om du vill veta mer om vad utbildningen innehåller och hur du skulle kunna inspirera människor att leva med mer energi och lust – kom till vår informations prova-på kväll fredag 23 mars, kl. 16.30. Boka din plats här via hemsidan eller maila till helena@mindtobody.se

Välkommen!

WHY

Tillbaka till det naturliga, enkla med mycket energi

Människan är född med nyfikenhet, ett naturligt inslag i våra liv. Nyfikenheten hänger samman med lusten till nya intryck och motivationen att se saker från ett bredare perspektiv.
Med år av rutiner, kontrollerade och fixerade tankar är det lätt att tappa bort det som en gång var helt naturligt, inspirerade oss och drev oss framåt .
Vi lär dig att använda huvudets kapacitet för att nå kraften i kroppen som utan ansträngning hjälper dig att uppnå det du vill. Du blir tydligare, starkare och har mer energi att vara genuin mot dig själv och andra.
Vårt syfte är att allt vi gör ska vara naturligt, enkelt och ge energi.
Vilket vi kan påvisa efter tusentals timmar av sessioner, utbildningar och grupper. Att öka din prestation men utan en onaturlig ansträngning.
Vi har mängder med energi i kroppen att tillgå, bara huvudet och kroppen är i synk. Utan den naturliga synken blir allt en extra ansträngning och det blir svårare att se situationer, projekt, relationer med ett klart och öppet perspektiv.

Gör det enkla, prova Mind to body och möt det du aldrig trodde var möjligt att uppnå.

How

Mind to body är ett koncept baserat på erfarenhet från olika traditioner och sporter. Vi gör det genom individuella sessioner där vi jobbar på kroppen, klasser, workshops, kortare och längre utbildningar.
Du lär dig designade tekniker och former som du lätt och naturligt kan integrera i vardagen.
Genom dessa tekniker och former har du möjlighet till balans och en naturlig klarhet. Resultatet blir starkare självförtroende, självkänsla och en vilja att ta stegen i den riktning du önskar.

Fysiska symptom
Fysiska symptom som smärta, värk, stelhet i kroppen är en av de naturliga signalerna som gör oss uppmärksamma på att något inte är som det ska. Det är vårt förhållningssätt till de återkommande symptomen som håller smärtan kvar.
Genom att använda de fysiska symptomen som grund, har vi förutsättningarna att lära kroppen nya möjligheter. Målet är att bli helt eller delvis smärtfri från både kort- och långvariga smärtor.
Resultatet är att du får mer energi och ökad livskvalitet.

What

På sessionerna lär du dig använda mer av din fysiska kraft och din mentala styrka.
Genom beröring, andning och ökad medvetenhet lär du dig att bryta mönster som håller dig tillbaka från det du vill. Du lär dig rikta din uppmärksamhet och väcka nyfikenheten som är nyckeln till mer kraft och energi.
För dig som har ont – Det kan vara något som bara uppkommit eller från en olycka eller sport. Genom att använda de fysiska symptomen som grund har vi möjlighet att bli medvetna om hur och vad vi gör för att skapa eller behålla smärta i kroppen.  I sessionen lär du dig att bryta mönstret, vilket kan ge resultatet att bli helt eller delvis fri från både kort- och långvarig smärta.

Individuella session med en trainer – 60 min
Vi börjar med ett samtal där vi också tittar på mönster både fysiskt och mentalt som kan hålla dig tillbaka i livet.

 

mind2body

Bättre utsikter

För utsatta kvinnor och barn i närområdet