Villavi_AC_ord_log_alt2

Villavi Athletic Club

Välkommen att bli medlem i Villavi Athletic Club!

Det är en idrottsförening där vi med njutning och styrka utvecklas och blir riktigt bra på det vi gillar.

Tillsammans blir det roligare!

Syftet är att träna tillsammans utifrån sin egen nivå och förutsättning. Under resans gång erbjuds stöd och kompetens till alla medlemmar. Som medlem har du förtur.

Med yogan som grund kommer vi utvecklas inom våra olika träningsformer: cykling, löpning, simning och skidåkning. Vi ordnar gemensamma träffar för våra medlemmar samt erbjuder klubbkläder för alla sporter. Oavsett vilken nivå man befinner sig på är välkomna och medlemmarna erbjuds förtur på klasser, resor och föreläsningar.

Bakgrunden till Villavi Athletic Club

Under ett par år har flera yogisar på Villavi vågat sig på nya sporter. Detta gjorde att vi ville skapa en gemensam plattform där vi alla kan utvecklas, träna, tävla och ha kul tillsammans. Våra ledord på Villavi Athletic Club är Njutning, Styrka & Utveckling.

Villavi Triathlon & Swimrun – Tillsammans med våra samarbetspartners har du möjlighet att träna en eller alla sporterna med inspiration från de erfarna tränarna.

Yogalethics – På Villavi har vi en specifik yoga-klass för dig som tränar mycket. Där har vi anpassat övningar för att öka din rörlighet och påskynda återhämt- ningsprocessen. Här tränar vi också den mentala delen. Att träna din uppmärksamhet för att bli uthållig och flexibel i alla lägen.

Villavi åker längdskidor – Genom vårt unika samarbete med CCC1000 erbjuder vi skidåkning på högsta nivå. Du har möjlighet att delta i gruppen där målet är att komma bland de tusen bästa på Vasaloppet. Du kommer erbjudas regelbunden träning, möjlighet att deltaga på träningsläger och dessutom får du vänner för livet som brinner för längdskidåkning.

Mind to Body – en del av Villavis Athletic Club Mind to body är ett koncept baserat på erfarenhet från olika traditioner och sporter. Vi utövar det genom individuella sessioner där vi jobbar med olika beröringstekniker på kroppen. Du lär dig designade tekniker och former som du lätt och naturligt kan integrera i vardagen, i sporten och vid tävling. Detta skapar ökad uppmärksamhet, en bättre balans och en naturlig klarhet. Resultatet blir starkare självförtroende, bättre självkänsla och en vilja att ta stegen i den riktning du önskar.

Vi är medlemmar av både Svenska Triathlonförbundet och
Svenska Skidförbundet och kan hjälpa till med tävlingslicenser för dig som vill.

Om du vill bli medlem, mejla ditt intresse till info@villavi.se Medlemsavgift 500 kr per år, då ingår även en badmössa, en vattenflaska och en T-shirt. Detta betalas in till BG 677-8328.

skidåkaresimning

cykling

mind2body

Bättre utsikter

För utsatta kvinnor och barn i närområdet