Skapa dynamik och balans på din arbetsplats.

Close-up of a zen-like female hand in office

 

Yoga på jobbet är en del av Villavis koncept att nå nya nivåer för såväl företaget som medarbetarna. Villavis yoga är ett helhetstänk som skapar dynamik och balans och hela tiden ser till att hålla en hög och framförallt bra energi på företaget.


Vi skapar resultat genom yogan

Vi ökar trivsel och välmående genom enkla övningar och tekniker, som deltagarna får med sig. Vårt syfte är att utveckla dina medarbetare och er som företag inom livets alla områden, som karriär, familj, fritid, etc på ett enkelt och okomplicerat sätt.

Det svåra upplevs plötsligt enkelt

Yogarörelser i kombination med andning och uppmärksamhet ger ökad medvetenhet och närvaro. Kroppen blir stark och smidig och känslan av stress minskar, medan självförtroendet och självkänslan ökar. Mindfulness är alltid en del i våra pass. Efter ett yogapass upplevs känslan av mer energi och harmoni, det svåra upplevs plötsligt enkelt.

En del av Villavis erbjudanden

• på arbetsplatsen, en gång i veckan, 45-60 min
• på Villavi, en gång i veckan, 45-60 min
• Utbilda en Dipl. Yoga-på-jobbet instruktör på företaget, 10 timmar • för er kick-off
• inför viktiga möten
• individuella pass, stress/ineffektivitet/utbrändhet/arbetsträning
• föreläsningar och workshops

Yoga och träning – den perfekta kombinationenYoga-and-fitness-equipment-000016901863_Medium

Genom våra samarbetspartners skräddarsyr vi också träningsupplägg i kombination med yoga. Vi hjälper er också att utföra fystester och analyser med vetenskaplig grund för att förbättra företagets kondition, hälsa och välbefinnande. Villavi jobbar alltid med mätbara resultat.

 

 

mind2body

Bättre utsikter

För utsatta kvinnor och barn i närområdet