Om oss och vår yogastudio

Villavi – mötesplats och yogastudio

Villavi i Stocksund är en yogastudio och mötesplats där vi med yogans filosofi inspirerar och hjälper dig att stärka din livsenergi för nå dina drömmar och hitta balans och fokus i vardagen. På Villavi har vi många olika tekniker och klasser som kan inspirera dig att själv skapa det liv du väljer att leva.

Att leva i dagens samhälle är utmanande och det krävs uthållighet och tålamod för att kunna blicka inåt. Yogarörelser i kombination med andning och uppmärksamhet ger ökad medvetenhet och närvaro. Kroppen blir stark och smidig och känslan av stress minskar, medan självförtroende och självkänslan ökar, bara genom att vara mer i kroppen.

På yogastudio Villavi utgår vi från Hatha yogan, som inte bara är rörelser (asanas) utan en hel filosofi för att leva det liv du väljer. Efter ett yoga pass är ofta känslan av mer energi, mer harmonisk och det svåra blir plötsligt enkelt

Vi erbjuder många olika yogaformer på vår yogastudio som bland annat; lugn, flow, yin, meditation, tonårs, barn och yoga för män.

Varmt välkommen till din yogastudio i Danderyd!

Kan man verkligen ha en yogastudio mitt i en rondell?

För snart 11 år sedan blev tomten Villavi står på till salu. Jag fick en känsla att denna bit mark var speciell. 2 år senare var vår lilla yogastudio i rondellen på plats.   Det var en dag under en löptur som jag fick idén att det skulle vara perfekt, en yogastudio mitt i en rondell. Att avspegla våra liv och uppleva att det alltid kan finnas lugn och balans i oss.. om vi väljer det. Vi behöver bara skapa de rätta förutsättningar.

För Villavi var det att bygga huset helt utifrån Fengshui och vaastuns arkitektur för att skapa ett lugn och en harmonisk miljö. Vi dubbel isolerade väggar och fönster vilket gör att så fort man stiger in i huset upplevs en tystnad i både huset och kroppen. Precis som i våra liv, händer det mycket runtomkring oss men konsten är att hela tiden bibehålla ett skönt lugn och en balans i kroppen för att kunna njuta av vad livet har att erbjuda.

Så nu, 9 år senare och flera tusen timmar yoga, massage, workshops, utbildningar och Mind to body har vi inspirerat människor till just det.. ett lättare, skönare och framförallt ett liv de väljer att leva. Men det finns alltid mer att lära och utforska så vem vet vart det kommer att sluta…

Men ja, vi tror på en yogastudio mitt i en rondell.

Våra lärare

Helena Silver

Helena Helena

Bella Magnusson

Bella Bella

Annaf Åhlgren

Annaf Annaf

Josephine Modigh

Josephine Josephine

Ilona Ellingsen

Ilona Ilona

Stefan Ericsson

Stefan Stefan

Ann-Marie Stenbjelke

Ann-Marie Ann-Marie

Ninni Cevasco

Ninni Ninni

Anna Axelsson

Anna Anna

Peggy Björkenheim

Peggy Peggy

Paula Ginsburg

Paula Paula