Resor

 Alla våra resor arrangeras och genomförs av Airtours.

Yoga Bike & Hike – with a touch of Mind to body

Airtours har för oss valt ett 4 stjärnigt hotell av högsta kvalitet och service. Hotel Riu Palace Bonanza Playa ligger i Illetas, 7 km från Palma med ett fantastiskt läge vid havet. Här finns två poolområden, gym och eget spa. Frukost- och middagsbuffé serveras i restaurangen på åttonde våningen med utsikt över Palma-bukten. Poolområdena ligger ut mot havet och omges av trädäck. Spa-avdelningen har förutom bastu, jacuzzi och behandlingar även en uppvärmd inomhuspool. Det finns också ett välutrustat gym. En kort promenad från hotellet hittar du Illetas utbud av restauranger och butiker. Till Palma tar du dig enkelt med lokalbussen som går precis utanför hotellet.

Yoga

Dagarna på Mallorca börjar och slutar med sköna yogaklasseri Villavi-anda. Morgonyogan har som syfte att väcka kroppen på ett mjukt och behagligt sätt som förbereder dig inför dagens aktiviteter. Dagarna avslutas med en yoga som får kroppen att slappna av och ge utrymme för din återhämtning.

Hike

Magiska vandringar kommer erbjudas varje dag. Vi har erfarna guider som sett till att utforska det bästa av ön. Stigar och leder lämpar sig för både nybörjare och dig som vandrat tidigare.

Bike

Våra erfarna, lokala cykelguider tar oss med genom byar, längst med havet och för den som vill också upp i bergen. Vi skapar egna, anpassade grupper för nybörjare, väldigt erfarna och där emellan.

Priset inkluderar:.

  • Flyg t/r Stockholm–Palma de Mallorca inkl. transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet.
  • Del i dubbelrum på Hotel Riu Palace Bonanza Playa, frukost- och middagsbuffé.
  • Yoga dagligen, cykel- eller vandringstur med erfarna guider.

Tillkommer: cykelhyra, cykeltransport om du tar med egen cykel, enkelrumstillägg, yogamatta.