Workshops

Gongavslappning

– en stressreducerande stund i stillhet

Två tillfällen i höst!

Fredag 18 oktober
Klockan: 17.00-18.00

Lördag 7 december
Klockan: 15.00-16.00

Pris: 250 kr eller ett klipp på ditt klippkort
Lärare: Elisabeth Sjöberg och Anna Bergman

 

Följ med till Gongens underbara värld.

Gongen skapar en magisk konsert av toner som går rakt in i kroppen och sinnet. Ge dig själv en stunds stillhet, och börja helgen med ett leende på läpparna!

Du får, liggandes på yogamatta, uppleva vackra vibrationer och klanger från det tusenåriga instrumentet som skapar harmoni, balans och djup avslappning.

Vi kan släppa stress och tankar och istället ”bara vara”. Den kan hjälpa dig i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre.

Upplevelsen är unik för varje människa.

Boka din plats via hemsidan www.villavi.se
Det går också bra att maila till info@villavi.se

Varmt välkommen!

Workshop – paryoga

– yoga tillsammans för mer glädje

Lördag 9 november
Klockan: 14.00-15.30
Pris: 650 kr för båda
Lärare: Josephine Modigh Hesslin 

 

Välkommen till en rogivande, påfylld och härlig stund tillsammans på yogamattan.

Många av oss går till yogan själva utan vår partner eller så går vi på ett yogapass med vår partner på mattan bredvid oss. Nu får ni chansen att yoga tillsammans, genom rörelser, andningsövningar, positioner och meditation närmar ni er varandra på mattan och jobbar er till gemenskap i den tysta dialogen mellan dig och din partner. Jag och min partner Peter guidar er igenom denna stund tillsammans, med mig som yogalärare. Efteråt har ni möjligheten att känna er mer avslappnade ihop, ha en bättre dialog, glädje och känna att ha gett er relation både tid, glädje och kraft framåt för kommande utmaningar. Jag har hämtat mycket av min inspiration av min mamma som i sin roll som psykolog jobbat mycket med par och då även använt sig av yogan för att komma närmare varandra. Vidare har Peter och jag utvecklat paryogan vidare mellan oss efter en ansträngande period i vårt liv tillsammans där vi behövde hitta verktyg att ge varandra tid att komma tillsammans i något avkopplande och stärkande. Vi fann att yogapassen gav oss påfyllning av energi, glädje, samhörighet, samförstånd, en vikänsla och att inget är omöjligt att klara av ihop. Paryogan kan utföras av alla och anpassas till olika nivåer och erfarenhet av yoga.

Varmt välkommen till en ny upplevelse med din partner eller vän!

Boka din plats via hemsidan www.villavi.se
Det går också bra att maila till info@villavi.se

Varmt välkommen!

Mor och dotterworkshop

– en stund tillsammans i full närvaro

Lördag 16 november
Klockan: 14.00-15.30

 

Pris: 550 kr för mor och dotter (från 13 år)
Lärare: Josephine Modigh Hesslin 

 

Kom och ge er själva en meningsfull stund tillsammans.

Workshopen börjar med skön yoga där vi också tar med avslappning och andningsövningar.  Dagen avslutas med gemensam meditation. Många av övningarna gör ni ihop i närvaro och mjukhet. Ni får tillfälle att landa, ge varandra näring och boosta er relation. Denna stund är för er två, relationen, välmåendet och kärleken. Det händer något när vi ger varandra vår fulla närvaro och uppmärksamhet, när vi ger tid med varandra. Med min bakgrund som yogalärare i flertal år, yogautövare sedan jag var 5 år, en tränings och dansbakgrund, själv en mamma till en dotter delar jag gärna denna stund med er och guidar er.

Varmt välkommen till en ny upplevelse!

Boka din plats via hemsidan www.villavi.se
Det går också bra att maila till info@villavi.se

Varmt välkommen!

Passa på! Nytt tillfälle!

Workshop om sömnen!

Dags att sova riktigt bra – lär dig nycklarna av sömnforskaren Helena Schiller.

 

Lördag 15 november
Klockan 16.30-18:30
Pris: 500 kr
Lärare: Helena Schiller sömnforskare och författare till boken Sömnpusslet

Efter många år av forskning vet vi hur allvarliga konsekvenserna kan bli om vi inte sover som vi ska. Samtidigt är det väldigt många som har en krävande livssituation i kombination med en sömn som inte fungerar. Något som inte alls är hållbart i längden.

Välkommen att tillbringa ett par timmar på Villavi tillsammans med sömnforskaren och författaren Helena Schiller. Helena är doktor i folkhälsa med bakgrund inom psykologi. Hon har under flera år forskat på Stressforskningsinstitutet kring frågor om stress och sömnproblem och är idag högaktuell med sin bok Sömnpusslet. Boken kommer att finnas på plats till specialpris.

Under workshopen kommer du få svar på frågor som;

– Vad är det egentligen som styr sömnen?

– Hur kommer det sig att vi har så svårt att sova?

– Och hur kan vi göra för att få en mer fungerande sömn?

Efter en grundläggande genomgång av mekanismerna kring stress och sömn kommer ni lättare förstå hur allt hänger ihop. Därefter kommer ni tillsammans diskutera många handfasta tips och råd som förhoppningsvis kan göra att du kan gå vägen mot en bättre sömn.

Boka din plats via hemsidan www.villavi.se , eller maila till info@villavi.se