Yoga på Villavi i Stocksund

Vad kan yoga på Villavi göra för din kropp och ditt sinne?

Yoga är en levande tradition med rötter i Indien och är det äldsta systemet i världen för personlig utveckling som inbegriper kropp, sinne och själ.

Mjuka kroppsrörelser, andningsövningar samt koncentrations- och meditationstekniker leder till frigörande av energi i kroppen, vilket i sin tur reducerar spänningar och stress.

Inom yogan strävar man efter att leva livet i medveten närvaro, dvs att vara närvarande i allt man gör. Ofta är det bara våra egna illusioner och förutfattade meningar som håller oss tillbaka och hindrar oss från att förverkliga oss själva. Om vi kan få vårt sinne och våra tankar under kontroll finns det inga gränser för vad vi kan uträtta – att göra det omöjliga möjligt.

 

Klasser och yoga hos Villavi

När du utövar yoga på Villavi skapas möjligheter där du kan utforska din nyfikenhet. Vi vill inspirera dig till att våga gå utanför ramarna och uppleva mer energi. Med härliga yogaövningar arbetar vi igenom kroppen med fokus på medveten närvaro och sätter din förmåga, behov och energinivå i centrum. I våra klasser utgår vi från den klassiska Hatha yogan, men använder oss också av flera olika yogaformer som tex yinyoga, restorativeyoga och yoga med bollar.

Villavi yoga fokuserar samtidigt på att rensa, stärka och vitalisera kroppen samt främja en hälsosam och energifylld livsstil.

Vårt schema innehåller mer än 20 klasser per vecka och vi hoppas att du ska hitta dina favoritklasser, och kanske även utforska något nytt och någon ny lärare. Den rika mixen av fysiska och lugna klasser ger möjlighet att lyssna in dina behov i stunden och njuta egenvård därefter. Vi erbjuder också regelbundet inspirerande workshop och föreläsningar i yogans tecken.

Vår uppskattade kurs för tonåringar är också återkommande på våra ordinarie scheman.

Klasserna på Villavi är anpassade till alla nivåer, både dig som är ny till yogan och för dig som yogat ett tag.